HTML

Títsák be!

2008.10.28. 21:02 Ebcsont

Íme egy "vicces" hír!
http://www.mvh.gov.hu/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CH?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/MVH_hu/Hirek2/H20081028001


Azt hiszem ez az igazi 22-es csapdája! Ez a végtelen cinizmus, amivel a hivatal áthárítja a felelősséget az ügyfélre, kicsit kiakaszt. De legalább újabb vidám fejezettel gazdagodik a drága magyar vidék fejlesztésének igaz története.

És most le lehetne írni, hogy dr. TJ halastavai ehhez képest csodálatos, kánaáni állapotokat idéztek volna elő. Hogy a 4-5 ha-os birtokok lidércét már ne is említsem stb. A magyar vidék döglődik többek közt a vidékfejlesztés áldásos tevékenységének is köszönhetően. Szeretném ha népszavazáson tiltanánk be a vidékfejlesztést ebben az országban, vagy monnyon le! Talán még nem késő!

(Csak zárójelesen jegyzem meg, hogy az előző bejegyzésem óta eltelt időben (10 nap) nem sikerült publikálni az MVH-nak néhány "jelentéktelen" formanyomtatványt. Valami pályázathoz kéne, de mindegy!)

Szólj hozzá!

Címkék: vidékfejlesztés halálos iramban

A bejegyzés trackback címe:

https://korzetszam.blog.hu/api/trackback/id/tr25737348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása